Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakuum

 

 

 

jag beskyller dig
ingenting
vi båda höll andan
i ett vakuum

jag är han
som väntar längs tågrälsen
enbart för att titta på
när tåget rusar förbi

jag är han
som har chansen
men aldrig någonsin
lyckas fånga den

jag är han
som står där ensam
i slutet av filmen
när credits rullar utan en extra scen

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-05 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP