Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förut kontra Nu

 

 

 

förut
var min största rädsla
att bli bortglömd
efter att jag lämnat
detta jordeliv

men idag
insåg jag
att det redan hänt
trots att jag fortfarande andas

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-05 22:58



Bookmark and Share


  wildrose
Hoppas du mår bra..?
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP