Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord

 

 

jag har inga ord
att dela med någon
det är inte så att jag är stum
men det är svårt att berätta
att det inte finns något värt att säga

en person
jag är en person vars personlighet
har gått till intet
vem jag är eller vad som finns kvar
vet jag ej
jag saknar svar

jag lever i en dimma
där dagar passerar inom loppet av en sekund
jag vevar med armarna
försöker skingra moln

sedan tittar jag i spegeln
den är tom
men det jag kan se
är att jag har tappat bort mig själv

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-08-05 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP