Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rauk

Naturen suddar

Skogarna, bergen, haven

Jag, utan penna




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-06 08:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
När dagen gryr har du åter en penna i handen och skriver bra och tänkvärda texter!
2017-08-07

    ej medlem längre
Dina ord bevarar det som suddas ut. Mycket fint diktat i form av en haiku.
2017-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Men dina ord målar kraftfulla bilder av naturen runt oss.
2017-08-06

    ej medlem längre
Suddas ut och blir ett med naturen, som eroderade raukar. Men din penna, den suddar inte, den målar.
2017-08-06

    Peter Söderqvist
En haiku som väcker tankar.
Naturens krafter beskrivs så bra.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP