Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två för en

I livets varuhus
säljs livsåskådningar alltid i tvåpack

Det ena exemplaret varierar
alla varianter finns på lager
såväl de vanliga
– kristendom, islam, ateism
som de mest obskyra och ovanliga föreställningar

Det andra exemplaret är alltid identiskt
Kanske är det därför så många försöker göra sig av med det
blir rädda för det 
aldrig lär sig förstå 

att tvivlet är det som ger tron dess djup




Fri vers av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-06 09:27



Bookmark and Share


  Drömfångare
Wow. Jag kan inte mer än nagga i kanterna på det du skriver. Men jag tror faktiskt att jag kaaanske förstår hur du menar.
Tack.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)