Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stundens elegans

Broräcke i skymning
ett sken från himlen
molnen på terrassen
ger närheten balans
Vi håller om varandra
din hand i min hand
tiden den står stilla
i stundens elegans

Dansgolvet i natten
spegelbollen glänser
musikens mjuka toner
leder oss till trans
Vi följer i stegen
dansens lugna rytm
det bildas en förening
i stundens elegans

Frukostbordet i gryning
morgontidningen väntar
bara du och jag i nuet
verkligheten bär distans
Vi talar om framtiden
och allt vi har tillsammans
bara ögon för varandra
i stundens elegans

Sovrummet i mörker
tystnaden pulserar
lakanen känns mjuka
kring kärlekens dans
Vi kysser varandra
läpparna de brinner
tillsammans blir vi ett
i stundens elegans

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 390 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-08-29 06:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldans bra min vän!
2017-09-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så mycket man kan göra tillsammans...härligt...
2017-09-05

  Yrre VIP
Mäsyerligt rimmat med hjärtsamt innehåll!
2017-08-30

  överlevaren VIP
Ljuv kärlek!
2017-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt ljuvligt diktat om den stora kärleken.
2017-08-29

  aol
Underbart skaldat just såsom kärleken kan kännas.
2017-08-29

  Angel of love
Kärlek och värme <3
2017-08-29

    ej medlem längre
Dikten känns i alla sinnen att läsa.
2017-08-29

    ej medlem längre
Mycket skickligt skaldat. Vi har möjlighet att välja att skapa stundens elegans med varje andetag, i god samverkan med våra medmänniskor, alltid.
2017-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-08-29

    ej medlem längre
Tar med mig "I stundens elegans" att möta vardagens vanlighet med.
2017-08-29

  Salvation Pepper
Vissa strukturer har en viss magi. Bänkar, murar och, just, broar.

Fint.
2017-08-29

    ej medlem längre
Romantiskt och elegant..
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO