Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SCHOLA CANTORUM - haiku

En entonig sång

mässar budskap om bort, bort

till långt härifrån




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-06 17:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin hyllning till körsången i från Uppsala. Var tvungen att googla men nu vet jag. Kul att få lära mig något nytt.
2017-08-07

  DavidM VIP
Raderna har en melodi i sig själva som hörs. Vackert komponerat.
2017-08-07

  Lehva VIP
Den sångens budskap vill jag följa. Mer och mer ofta.

2017-08-06

    ej medlem längre
Vemod och rädsla för närhet ropar i den här fina haikun.

2017-08-06

    ej medlem längre
Bra förmedlat. En känsla och plan som ofta återfinns hos olyckliga själar. Ibland är det bra att komma bort, andra gånger hjälper det inte alls...
2017-08-06

    ej medlem längre
Ibland längtar man bort från och ibland till något. Den förtrollande sången, även i sin entonighet! En fin haiku.
2017-08-06

    ej medlem längre
En haiku som (enligt mig) berättar om en längtan..Fint byggd!
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP