Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drar bort


vinden

jag älskar vind

blåser bort

dammet från ditt vackra golv

korsdrag

villkorat nej

vishet är det

låta bli

men starkt eftertryckligt

medgives




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-07 09:47



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vind i Seglen - Skota Masten Babords Fockar upp upp Styrbord Roder runda sydväst Se upp Ubåt 37 grader FUPK! - Fyr. . . . . .
2017-08-07

    ej medlem längre
:)
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Taly