Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många äldre kvinnor har endast fattigpension och lever mycket knapert. Här några citat i ämnet.


Tankar om slantar II (okontanta tanter)

Vara fattig, konstant, det är mången tant...

Fattig tant, är sällan kontant...

Luspanka tanter är utan kontanter...

Blåpank tant är inte kontant....

Gula tanter, har inga kontanter...

En tant som är black, har inte ett smack...

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Tant sQata VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-06 15:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, sorgligt är det och en orättvisa.
2017-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP