Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt tycks så abstrakt

 

 

Som ryckt ur det antagande

Att allt som var det där som var och är 

En barriär för det som redan överspelat är

Abstrakta ting försvinner in

Och ut kommer mer av ingenting

 

Har det då funnit..?

Har det då stillat sig ner, nä men se så det vänder sig sakteligen upp igen å

 

Som det böljar

Som på en början av en sagas ände..............




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-06 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson