Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
crea diem


Tiden lyssnar när vi går

tiden beger sig

oavsett vad vi gör eller om vi går

 

och den lyssnar

 

 

det är lika bra att försöka fånga den

ibland

 

eller så ofta

vi kan

 

© Birgitta Wäppling, 6 augusti 2017

 

 Tonsatt av Petter, november 2017.

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-06 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP