Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör staden intill havet vacker

När jag säger
att det är du
som gör mig vacker

Då menar jag
på det sätt
som du får mig
att känna

levande
upprymd
lycklig
fnittrig
varm
trygg

och en hel
massa annat
som inte går
att bokstavera

Aldrig
att du skulle vara
mindre fin

Det är du
som gör staden
intill havet
vacker




Fri vers av Torkade rosor
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-06 22:33



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Du berör både hjärta och framförallt själ - precis som lyckad poesi ska göra!
Jag fastnar extra mycket för sista meningarna där.

Så djupt, vackert och kanske aningen " smärtsamt!"
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor