Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen härskare utan god teknik

Det var en vän
som tog det minsta
tag om mig
som gick att få
o vände ut o in
Som en bomb
var allt mitt fel




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 140 gånger
Publicerad 2017-08-06 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena