Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om slumpen

Om vi klarade av
att allt är en slump
skulle vi få ro
och bli uttråkade




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 142 gånger
Publicerad 2017-08-06 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena