Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina vita vingar har färgats svarta.

Du vill ta på mig, känna min brännande hud under dina fingrar.
Du vill känna min tunga andning i ditt öra.
Du vill dra i mitt långa hår och känna doften av schampo.
Du vill andas in mina andetag i kyssar som låter våra tungor leka.
Du vill se i mina ögon att jag vill ha dig att jag åtrår dig.

Men den blicken får du inte, för du lämnade mig när jag stod på knä inför dig. Mina tårar rann och jag bad dig stanna.

Men nu är det min tur att vända mig om och gå, du ser inte mina tårar som bränner. Du ser bara mig sakta försvinna ut ur varandras liv.




Fri vers av Angel of love
Läst 481 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-08-07 03:37



Bookmark and Share


  Peter G VIP
en fin kärleksdikt tänker jag när jag läser men halvvägs vänder det och sista halvan glöder av hämndbegär och svarta mörka känslor.

vad lär jag mig av detta?
kanske att kärleken är ömtålig och bör hanteras varsamt...

Fin och annorlunda dikt!

2017-09-18

  Lars Hedlin
Så stark och intensiv full av känslor...
2017-08-13

  Blått Norrsken VIP
Stark text om den innerliga kärleken som sviker.
2017-08-09

  prinscess VIP
Berör ska det stå
2017-08-08

  prinscess VIP
Berlr
2017-08-08

    ej medlem längre
Orden berör.
2017-08-07

    ej medlem längre
En stark och berörande text..
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love