Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro mig, som har erfarenhet


EXPERTO CREDE - haiku

Bak låsta  dörrar

döljs mörka hemligheter

annan verklighet




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-08-10 17:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man kan läsa mycket bakom orden...starka känslor...
2017-08-16

  Lehva VIP
Starkt innehåll med få rader. En skrämmande verklighet för många.
2017-08-12

  M.Eta
Tre rader som säger lika mycket som en roman!
2017-08-11

  Anya VIP
Jaa jag tror dig. Stark text som berör och skapar tankar. Riktigt bra!
2017-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text, det är inte allt som syns, men det finns ändå!
2017-08-11

  Fem hjärtan VIP
Allvar och djup i din fina Haiku
2017-08-11

    ej medlem längre
Snyggt sammanhållen haiku med ett innehåll som verkligen känns.
2017-08-11

    ej medlem längre
Lite skrämmande men en snygg haiku..
2017-08-10

    ej medlem längre
Du fångar mystiken med dina ord, och jag tänker osökt att vi tror oss veta hur något är, trots att vi inte alls något vet.
2017-08-10

    ej medlem längre
Allt är inte vad det yttre visar....
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP