Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är det jag ser


Främling

Får syn på mig själv
speglad i ett skyltfönster
detta är inte min vanliga uppsyn
känner knappt igen mitt ansikte
håller jag på att bli okänd för mig själv




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-07 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP