Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 17 (På ljudspelare)



Prydnad

Jaget har
en utsida och en insida
och för att förstå
sig själv
måste man undersöka båda.
Gå ut i världen,
gå in i dig själv!
Finner du
balans
har du funnit
dig själv.



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 08:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja nått att fundera på
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP