Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 20 (På ljudspelare)



Prydnad

Har du kontroll?
Ja! Nej!
Du tvekar.
Jag säger dig:
Det är mycket viktigt att veta
hur man hanterar kontroll,
det är en grund i livets hus.
Jag kontrollerar dig bara,
så att du kan kontrollera mig.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-04 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP