Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 21 (På ljudspelare)



Prydnad

Så märkligt,
vi talar om Luther,
att vi ska arbeta hårt.
Samtidigt är det bara
moraliskt tillåtet
att tjäna pengar
på spel.
Arbetar du ihop en förmögenhet
är det förkastligt.
Samtidigt,
vinner du på trav
är allt som det ska.
Söker vi
det arbetsfria arbetet?



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-18 08:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En helt befogad undran!
2018-07-18

  Fulbergarn
Ja man kan undra
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP