Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befria mig

Befria mig

befria mig

befria mig

från ångestens käftar

som gnager sönder mina organ

tugga för tugga

tills inget av mig återstår

 

 




Fri vers (Fri form) av Chinor VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-08 15:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppas befrielsens tid är nära så att du får lugn och ro!
2017-08-09

  mickech
Stark text om hur ångesten äter upp en inifrån!
2017-08-09

  Valter Örn VIP
Det finns en person som kan befria dig och det är du och om du finner en verklig kärlek.
Det är tankarna som virvlar fram och åter i närtid och dåtid, som skapar ångest. När alla felgrepp och tillkortakommanden dyker upp och fyller agendan, då sätter jag på en cd med glad musik, särskilt wienermusik, och då skingras min ångest.
2017-08-09

    ej medlem längre
andas in och ut i lugna drag
fokusera på andas
hör andetagen
räkna långsamt till 10,
ta om du behöver

kram <3
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP