Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daleko / Fjärran

 

Ceznja, radost, bol

Daljinsko upravljanje 

Osjecajima 

 

Längtan, glädje, ont

Låt oss styra känslorna 

Med fjärrkontrollen 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-07 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Funderar på om det är en politisk text eller en privat...
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP