Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppstakt


Duschar, igen
andra gången på ett dygn
fjärde gången på två
följer alla banor med fingret
ser mig själv med deras ögon

Jag är en egen kropp nu
jag har den för mig själv
andra varnar för att inte
gå för snabbt fram men jag
följer bara kroppens viskningar

En man stönar i mitt öra
jag hör mig stöna med honom
och det är varmt och svettigt och hett på rätt sätt
jag är utanför mig själv ett tag
ändå helt inne

Kanske ses vi aldrig igen
det är mitt val
min kropp är min egen
jag lämnar den i nutiden
bäddar in den varsamt





Fri vers av mögel
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-07 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel