Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku regn

 

regnet smattrar

ur avloppstrumman stiger

klanger




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-07 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin