Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris Foto från Forskar Eva Hedlund


Andrum

Bokkyrkans valv gömmer himlen
ravinens djup
en jättes verk

den lilla forsen
kastar sig oförskräckt ner för stenarna
ovetandes om själens dagliga sökande efter friden

andetagen djupnar
under trädens krokiga grenar

ett fotsteg i taget
ner för den medfarna
stocktrappen

långt ner till ravinens stenklädda botten

vattnet rinner sakta
lyssnar noga

hörs forsen

 

© Eva Langrath 2013




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 818 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-07 20:50



Bookmark and Share


  ULJO
Naturlyrik så vackert
2017-08-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin text, där rad läggs till rad på ett vilsamt sätt.
2017-08-12

  Bjarne Nordbö
Riktigt fin den där.

2017-08-09

  Jan Widströmer VIP
Naturligt vackert
2017-08-09

  Nils-Robert
Om livets strömmar . Bra poesi.
2017-08-09

  M.A.J.R
Väldigt njutbart att läsa
2017-08-08

  Britt Ruuska
Poesi som skapar inre bilder
2017-08-08

  prinscess VIP
Känner ett lugn och harmoni
2017-08-08

    S.p.o.f
En dikt som förmedlar lugn och harmoni. Bra skrivet.
2017-08-08

    ej medlem längre
Du förenar natur och upplevelse på ett mycket levande sätt. Vackert
2017-08-08

  Bibbi VIP
Så fint.
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP