Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför blir det stor bokstav vid varje radbyte...irriterande


Rädslor ska övervinnas
Så är livet

Man mår så jäkla bra
Efteråt.

En hund kan lära sig sitta
Hur gammal hunden är

Kvittar
Föga




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-07 22:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Redan på den gamla goda tiden, kunde en kniv brukas till litet av varje. Skära grönsaker med. Sticka ned en vän med, yttrandes orden
'Även du, Hamlet'
2017-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP