Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sanning


Varje möte är unikt
Varje upplevelse din egen

Ingen kan ta ifrån dig det

Förståsigpåarna

Får gå nån annanstans

Det jag hört är min sanning




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-07 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP