Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Låt inte terroristerna ta er vilja i Det tredje: Tysta kriget" Observera att detta är ett drama/dialog.


Vi har kämpat länge..

-I det nya fibernätet finns inbyggt en avlyssnings
möjlighet in till alla användare. Med B-Mainhofs-ligan
i filmdrama såg vi hur det vardagliga kan bli terrorism.
-Ja, den här utbildningen inom
Säkerhet, är viktig för allmänheten.
-Såg vi när den utpekade mannen
kom med lådan, "barnvagnsligan?

-Spelar ingen roll nu.

-Den här terrorn är farlig och måste tas på största allvar.
-Även om allmänheten tror de utsatta är psykiskt sjuka!
-Ja för fan, låt dom skratta, att se de utsattas reaktioner
ger oss den bästa informationen om läget just på platsen.
-Har ni hört om vi ska sätta in Signalavledare på samtliga?
-Nej, vi har inte hört något, risken är väl att terroristerna
själva skulle sälja sådana till de som de själva utsätter för fara.

-Det är inte klokt!

-Ni vet att oskyldiga blir så plågade att varken medicin
eller samtal hjälper och de tvingas lyda dessa terrorister
i vad Vi i dagsläget kallar för det Tredje kriget, Det tysta.

-Vi såg detta i Ryssland under förra,
där utsatte diplomater blev mottagare av
signaler utifrån och det påverkade psyket.
-Är det här en utveckling?
-Ja.
-Hm, då det är en fruktansvärd upplevelse under tid och det
inte går att ta på finns det ett nytt sätt att "anmäla detta på;
genom tipstelefonen där säger man sin adress och att det
behövs en signalavledare för att slippa den tysta terrorn.
-Kan vi skriva så här till allmänheten?
-Vad säger åklagaren?
-Vilken, deras? Den djävulen.
-Så ni vet vad vi har att göra med.
-Och vilken plan vi är på, de här
ska sen sitta på varje mottagning.
-Vi måste bekämpa dessa
"trancherade råttor, för allmän säkerhet.
-Ni får inte kalla de här för trancherade råttor,
alla råttor är ej terrorvapen, en del är husdjur.
-Oh, fy fan vad äckligt!
-Vadå?
-Äter dom fattiga råttorna?
-Ni vet att oskyldiga blir så plågade att varken medicin
eller samtal hjälper och de tvingas lyda dessa terrorister
i vad Vi i dagsläget kallar för det Tredje kriget, Det tysta.

-Och viktigt är att vi skall inte bli elaka.
-Elaka, jag vet hur terrorn känns och verkar, jag Vet..

-Förstår ingen, Vi vet!
-Vem lyder du under?
-Mitt Överjag, såklart.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-08 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP