Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill inte eller kan inte

Susanna
Det är vad hon säger
Är inte mogen eller har inte det stora modet att ta det
stora steget att bege sig in i det fördolda
långt in i fantasiernas land där poesin
en gång föddes
In i myllret av ord där man pusslar ihop hela meningar
som betyder något
Som betyder något för en själv
Men hon vill inte eller kan inte
Men jag vet att hon kan bara hon vill
Börja skriva
Börja skriva vadsomhelst
Börja dela med sig av sig själv
Få utlopp för sina tankar vilka hon kan läsa av
Vilket jag vill tro att det bara skulle göra henne gott
Men hon vill inte
Och jag kan inte tvinga henne…

Ken Cassel
8/8-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-08 09:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tycker om denna text, fin.
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel