Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sentence-Punishment-Too change the Punishment.


New sentence, new word.

Asus- Search for incredible, I would like to change the sentence- Search for

Incre Bible.
Increbible.




Bunden vers av Mim
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-08-08 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim