Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagrade minnen av kärlek


I minnesbanken

På äldre dar
har du hunnit samla på dig
ingrodda vanor
cementerade ovanor
minnen av svek
och brustna illusioner
såväl som
minnen av kärlek
de ligger lagrade inom oss
har inget bästföredatum




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-08 12:22



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Nej, de kan mogna
som ädelt vin
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP