Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du ska inte tro att du vet, eller kan något!"

Det finns personer

som älskar att göra mos/skit

av allt som de hör eller läser

Jag vet inte vilket namn detta syndrom har,

men det är inte trevligt att uppleva

Denna mentalitet av nedgörande finns överallt

Det finns även på poeter.se

och det finns ute i verkliga livet

Jag minns en gång när jag berättade

för en arbetskamrat om det hälsobringande ämnet Lykopen

som finns i tomat, och särskilt då i form av ketchup

Jag möttes av ett gapskratt och ett hånleende

Han associerade kanske lykopen med lyckopiller

Vad vet jag ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-08 12:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kännetecknet för en "dum"person
(Ointelligent) enligt viss forskning
Är att sådana personer tror att alla
Är lika dumma/kloka som de själva
"Ce la vie"
;)
2017-08-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Lykopen” från tomater har bra effekter vid förstorad prostata,
vi kvinnor vem vill inte ha det ”gapskratt och ett hånleende” men ketchup är en bra antioxidant och billigt som kommer från plast burk inte metall, den är giftig.
Härlig att få sådan nyckel frågor vad besväret ursakas av?
(varför så stor mellan rad mitten halva texten?)
2017-08-08

  Öknens Ros VIP
Vissa människor saknar både empati och förståelse.
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP