Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan

 

 

 

När jag sitter här och väntar

på nästan och ingenting

en humla landar tungt vid min fot

hennes ben är fyllda av pollen

jag vill att hon ska lyfta

flyga dit hon hör

Kanske någon väntar?

men hennes vingar är stilla

inget nästan

just ingenting




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-08 13:37



Bookmark and Share


  i af apa
kanske är det lugnt.kanske väntar ett vulkan utbrott om hörnet... fin känsla i mikrokosmos
2017-08-09

    ej medlem längre
den stillar
och känns Mer+
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo