Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miriam från Karelen

Bläcket
slingrar sig längs ryggraden
Som motorvägar
till storstaden
Du flyttar till höghus
och in i dig själv

Långa skuggor

I solljuset
är det förflutna
en korseld

Dina blåa ögon
Trasiga kompasser
Skorstenar och skogar
Ett hemland bortom horisonten
Utom räckhåll
Och bläcket
som slingrar sig
längs ryggraden
når aldrig fram




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-08 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden klingar likt en äkta blues - njutbart!

2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP