Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar

Jag tror
Andas
Jag lever
Tänker
Det är så mycket

Jag iakttar
Betraktar
Jag lever
Grubblar
Måste försöka gå vidare

Jag söker
Finner inte
Det jag söker
Fortsätter
Ärren är djupa

Beror det på mig
Eller på oss
Eller på dig
Kanske mest på dig
När jag tänker efter

Jag tror
Andas
Tänker
Det är så mycket
Alltså går allt i cirklar




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-08 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson