Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nyttigt tänka för mycket

Den som tänker minst

är den som är mest lycklig;

i all sin omedvetenhet




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-08 17:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ole hyvä. ..
2017-08-08

  Valter Örn VIP
Jasså!
2017-08-08

    Sefarge VIP
Men lycklig?
Tänker himla mycket!!
Men får nog säga att jag
Är himla lycklig för det!
;)


2017-08-08

    Sefarge VIP
Ju mer man tänker
Ju fler alternativ
Har man att välja
Mellan!
;)
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP