Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 augusti 2017.


Den bästa sommardagen


Sommaren brassar på
i eldigt klimax.

Lyckligen ovetande om vad
som förestår går hästar å
kor å betar på fälten.

Glad, jag ej är ett djur !

Mitt grönbete har jag i mitt
hem; persikor vore inte
dumt, har inga ätit i år.
Inte jordgubbar, heller.

Datorn, radion å teven är ~~~
mitt sällskap, mina kompanjoner !

Balkongen är mitt uterum.

Grannarna är fina, -- men
en viss Irritation, anar jag!
Får skruva ner, en del!

Snart, är det höst.
Men, just nu, Sommarens Klimax.

Bästa sommardagen, hittills, i år !!

Afton nalkas, i ljuvt
grönbete, här, i min holk.
Det enda jag förtärt, idag, är
3 karameller, (turkisk peppar).
Sjuksystern sa att jag "gått ner!"

Skönt, ifall fetman försvinner !






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-08 18:35



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Varm dikt med härlig humor!
2017-08-08

    ej medlem längre
doktor om xnical. undvik potatis, bröd , pasta & ris, du går garanetrat ner i vikt ordentligt. men du måste oxå
undvika glass o godisc o kakor.
2017-08-08

  Salvation Pepper
En riktigt fin hyllning till en fin dag!

2017-08-08

    ej medlem längre
Ja, skönt så länge sommaren varar, snart nog blir det kallare tider!
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf