Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att tacka!

En vän att lita på
och som tar en, som man är
och som man kan luta sig emot
det är en stor lycka då
att få ha det så!

Att aldrig behöva tänka på
hur man skall få till det här
utan bara få vara som den man är
och det duger så, det bär...

Det gör ju att livet går så lätt
när man passar in på sitt sätt
och att nån kan tycka
att just så känns
för den så rätt...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-08 18:53



Bookmark and Share


  limerick VIP
Vackert skaldat om sann vänskap!
2017-08-10

    ADI Nehlin
Fint skaldat, hurra för sådana vänner!
2017-08-10

  Ezmeralda VIP
En sån vän vill man ah!
2017-08-09

  Rise Little One
Underbart att ha en sån vän ja!
2017-08-08

  Salvation Pepper
Mycket viktigt i livet!
2017-08-08

  lodjuret/seglare VIP
Säkert beskrivet, som en sorts dröm
betraktad. Väl formulerat, gott sug i.
2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt