Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt till ordet

Ett glömt ord blir ditt när du tar det åter

Men minns den som yttrade tanken

Vad var den den sa?

Hur blev det hos dig?

Först då blir det verkligt och rättfärdigt ditt




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-09 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena