Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattnet minns, i regn och tårar

är regnet sprunget av samma vatten

hundra år senare

samma vatten som innebar att ögon kunde tåras

både nu och då

 

när de vilar en stund vet de att det är så

 

och blickar med förundrad blick

rakt ut i regnet

 

allt medan tiden oberörd tycks röra sig framåt

den är densamma

 

men ändå inte

 

© Birgitta Wäppling, 9 augusti 2017

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-09 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert. Vatten minns som tur är även tårar som har runnit av skratt och glädje och att det har omslutit oss alla ömt samt renat oss åtskilliga gånger i livet.
2017-08-09

  Annaemi VIP
Så fin beskrivning av vatten, den blänker och glimmar.
2017-08-09

  Anya VIP
Jaa allt vatten hör ihop. Ett kretslopp. vackert framfört här. Fin existentiell ton.
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP