Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIMENSION


Du var den som jag ville
mest skulle stanna

Men tiden kunde
man inte stanna

Ju mer tiden går
desto mer försvinner tiden
och ju mer äter den upp tiden

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 169 gånger
Publicerad 2017-08-09 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj