Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRGÅNGNA


Det märkliga är
om att fånga det
förgångna

De flesta vet inte
vad de skulle göra
om de fångar det

GRAPEN




Fri vers av Knoparemoj
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-09 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj