Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioriteringar

Prioriteringar. Vad jag både älskar och hatar dem.

De fick dig att ge upp på mig

Men de får mig att gå vidare från dig




Fri vers (Fri form) av Elsindar
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-09 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elsindar