Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - lugn dag


det är en lugn dag
allvarsam, gjord för drömmar
grått regn, ingen vind




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-09 12:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver i samla tankarna i lugn och ro!
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP