Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer Tid, kommer Råd !


Ord på Vägen


Upphöjda Sinnen

kan falla å

hamna på

en låg nivå.

Men, stannar ej

där alltför länge, -

utan letar sig

uppåt, snart, igen, -

innan nått förfärligt

sker! Kommer Tid,

kommer Råd! I

längden bär det

uppåt.... Den Sista

(eviga) Tiden, kallar

jag Heaven -- eller

Himmelriket, då Gud

realiserar Lyckan !







Fri vers av Marianne Räf
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-09 13:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är nog så med. först i himmelriket blir man lycklig. älska inte världen, sa jesus.
2017-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver framtidstro i härlig text!
2017-08-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar trösterik och uppmuntrande dikt!
2017-08-09

    ej medlem längre
Dina ord ropar av hopp och framtidstro - så inspirerande och fint!

2017-08-09

    ej medlem längre
Fin text med framtidsvision om andra och bättre tider!
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf