Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKLEK - haiku

Morgonen rodnar

efter nattens mörka lek

bunden av stjärnor 




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-08-12 17:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker haiku...fint ögonblick...
2017-08-16

  Anya VIP
Tycker särskilt om sista raden... där stjärnorna binder fast. Fin bild.
2017-08-14

  ULJO
Verkligen en fin haiku
2017-08-14

    ej medlem längre
En vacker, mycket poetisk haiku. Gillas mycket av mig!
2017-08-13

  Lars Hedlin
Tycker om!
2017-08-13

  Lehva VIP
Mångtydigt och häftigt. Skickligt formulerat.
2017-08-13

    ej medlem längre
Snygg haiku, ger mig vibbar om det stjärnfall jag aldrig såg..
2017-08-13

    ej medlem längre
Gillar denna haiku
2017-08-13

    jaybird
Omvälvande himlavalv du ljussätter fint. Dikten tar höjd.
2017-08-12

  Petter Wingren
Vacker kontrastrik
2017-08-12

    ej medlem längre
Det gnistrar till av lidelse och lek, av mörker och ljus mellan dina ord!
2017-08-12

    ej medlem längre
Många känslor och starka spel mellan dina rader....
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP