Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surt sa räven

 

utsatta för korSDrag

tarMiCkeL baKDörr till makten

tror räven

ja endast räven

sparkar på Sittande ministrar

utan att invänta KU-granskning

tror sig veta bättre

nej tror sig veta bäst

ursäkta vem sa orakel?

i så fall

tro honom/henne inte!

 

© Kjell Åhsberg

 




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-09 17:11



Bookmark and Share


  ULJO
Den ena politikern är värre än den andra. Det saknas förtroende, genuitet och framåtanda.
2017-08-14

  Bo Himmelsbåge
Skicklig polemisk text om det omfattande rävspelet i på dagens
svenska politiska arena, där rävarna är så sluga (tror de), att de ofta biter sig själva i svansen. för att inte tala om väljarna!
2017-08-11

  prinscess VIP
Ja i maktens tid som denna vet man inte vilken politiker man ska tro på
2017-08-09

  Ann V Åhsberg VIP
Sant och finurligt skrivet där alla rävarna i det fula spelet har en invävd plats!
2017-08-09

    ej medlem längre
Tycker det verkar vara en enda röra. Jag har tappat förtroendet för politikerna!
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg