Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som


trycker handen

som en ängel av Botticelli
eller en helt annan
ängel
eller en vanlig ovanlig människa
du var där
gör si nej så
du hjälpte hjälper
fram
tack

som en av min mammas prydnadsänglar
eller en var dags kraft
du var där
hjälpte såg ser varje
barn mig
är glad att
fick trycka din hand

ni bara kom
hit
och landade
oss




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-26 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna var positiv och en skön
landning (fick en bild av en
gädda som landas..kul)

vi är många, vi är jordens salt
hjälper varandra
och inte klandra
kram <3

2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Taly