Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två liknande bilder av samma sak


Mitt livs egg skär
fortfarande framåt
som kirurgens skalpell.
Bakom våra ryggar läker såren
vi snittat i livet. Ärren
sluter sig till ny vävnad. 

Mitt svärd smitt till plogbill
och spjutet en vingårdskniv
för skördemannens värv.
Bakom våra ryggar gror det
vi planterat i åkern. Plogfåror
välvda över skälvande frön.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 322 gånger
Publicerad 2017-08-10 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson