Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På förekommen anledning känner jag det angeläget att deklarera min inställning till det här med ålder när det gäller den dig som är ämnad för mig ...


Om preferenser kring ålder och liknande ...

Förfasligt det är
att jag för så unga kvinnor
känner begär

Du säger till mig
att jag ska hålla mig till
kvinnor i min egen åldersfär
Förstår jag inte hur
oseriöst och moraliskt
förkastligt mitt beteende är ...

Nej, det förstår jag inte!
Ty enligt mig är det allt annat
än förkastligt av mig
att till kärringar som dig
tacka absolut Nej!

För mig är ålder ingen definition
för vem som lämpligen 
min prospecteringsselektion tillhör
Ty hellre går jag ut med en tjej på 80
än en kärring på 20
- Det var vad min far sa till mig
och han hade rätt 
det är vad erfarenheten visat
och som bevisats och bekräftats av dig

Mödrarna till mina barn
är fyra år äldre än mig
En del flickvänner har
dock varit väsentligen yngre än mig
men till sin mognad och vitalitet
otroligt mycket vuxnare och mer medvetna
om att prioritera kärleken och livet i sig
och med förmågan att se till person och inte ålder
när de söker den de vill vakna med tätt intill sig

Åldern har betydelse även för mig
men inte räknad i kalenderår
utan i den erfarenhet 
och utifrån de referensramar
som personen livet betraktar och förstår

En kvinna som härbärgerar en tjej
med livsglädje, nyfikenhet och tro på kärleken
tilltalar mig oavsett ålder
väsentligen mer än en kärring som dig

En kärring med negativ betoning
kan för mig vara någon 
som kan vara allt
mellan 20 och uppåt 65 år eller så

Kvinnan jag söker finna i mitt liv
hon som är ämnad för mig
och därmed mitt enda tänkbara alternativ
kan vara allt mellan 20 och 65 år
så länge hon härbärgerar den där tjejen
som förstår den här grejen
med vad ålder och attraktion
spelar för betydelse för mig

och hon förstår definitivt vad detta flöde
syftar till och instämmer i att 
vad jag söker och vill
där har någon som du
inte en chans att räcka till

Kan dock bekänna
för dig och alla andra
att jag längtar till
en relation 
som uppfyller min önskan
om att få vakna med den 
som är ämnad för mig

så att jag slipper propåer
från sådana som dig!

____________________________

Publicerad här tidigare i januari 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-10 08:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken har ingen ålder...bra funderingar...
2017-08-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ålders och sexualiseringsfixeringen i vad gälla ålder på ett kärlekspar,tillkomma endast ifrån de som icke känna till kärlekens sanna väsen,stackars dom !
2017-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP